Στο T-Live!

Ο Βασίλης Γκουρούσης σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή: «Δεν έχω καμία σχέση με το ριφιφί, μου κατέστρεψαν τη ζωή»

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά τη σύλληψη και τη φυλάκισή του, κατηγορούμενος για το ριφιφί στο Ψυχικό, ο Βασίλης Γκουρούσης έσπασε τη σιωπή του και μίλησε πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή στο T-Live και στη Τατιάνα Στεφανίδου. 

«Δεν έχω διαπράξει ποτέ μου τέτοιο πράγμα. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου το παραμικρό. Έχει γίνει μια τεράστια παρεξήγηση. Υπάρχει ένα DNA που είναι μικτό, το ότι είναι μικτό και πως έχει γίνει αυτό και πώς έχει βρεθεί εκεί θα σας το πουν οι δικηγόροι μου με τον γενετιστή που έχουμε βάλει και έχει κάνει όλη την ενέργεια. Θα δείτε λοιπόν ότι όλο αυτό είναι το κάτι άλλο. Δηλαδή αυτό που ξέρετε και αυτό που ακούγεται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και με τη δικογραφία. Θα πέσετε από τα σύννεφα» δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

 

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του, ο κατηγορούμενος για το ριφιφί στο Ψυχικό και θεατρικός επιχειρηματίας μίλησε ζωντανά στο T-Live, τονίζοντας πως είναι αθώος και δεν έχει καμία εμπλοκή.

«Θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με την κλοπή των θυρίδων. Επειδή δεν έχει κανένα άλλο στοιχείο η αστυνομία, έκλεισε την υπόθεση για να γλιτώσει την πίεση της τράπεζας αλλά και της πίεσης της κοινής γνώμης των πελατών της. Το μόνο που κατάφεραν να βρουν μετά από ένα χρόνο ερευνών ήταν το υποτιθέμενο ελάχιστο DNA μου στην παραδίπλα θυρίδα από τη δική μου. Το δείγμα αυτό το αμφισβητώ απερίφραστα.

Ουδέποτε παραβίασα μια θυρίδα. Παραβίασαν όλα τα ατομικά μου δικαιώματα. Με παρακολουθούσαν στοχοποιημένα επί μήνες. Θα παλέψω μέχρι τέλους για την αθωότητά μου. Ποτέ δεν έκανα αυτό που με κατηγορούν. Είμαι αθώος. Το μόνο έγκλημα που έκανα ήταν που πήγαινα στη θυρίδα μου».

 

Στη συνέχεια προβλήθηκε ακόμη ένα βίντεο του κατηγορούμενου με τις δηλώσεις του στην Τατιάνα Στεφανίδου, σχετικά με τη σχέση του με τη σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη, για την οικογένειά του αλλά και το πώς είναι η ζωή μέσα στη φυλακή. 

«Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Με παρουσίασαν ως έναν άνθρωπο που είμαι ο μεγαλύτερος εγκληματίας. Ήμουν με τη χαρά και το γέλιο και μου τα πήραν. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου. Αυτά μάθαινα στα παιδιά μου, να μη ζηλεύουν και να μην παίρνουν πράγματα αλλουνού. Βρήκαν τον ηλίθιο και του το φόρτωσαν. 

Το αν θα πάρω διαζύγιο με την Τέτα Καμπουρέλη είναι προσωπικά δικά μας, θα τα πούμε αργότερα. Μια χαρά είναι η σχέση με τα παιδιά μου, ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας τους. Ξέρουν ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Βεβαίως έρχονται να με δουν. Η Τέτα δεν έρχεται, δεν μπορεί να έρθει. Έχει τα ψυχολογικά της και αυτή. Πληγώθηκα από όλους τους ανθρώπους που δεν με πίστεψαν. Οκτώ μήνες που είμαι εδώ μέσα με έχουν καταστρέψει ψυχολογικά. Και ηθικά, μου έχουν ρημάξει τη ζωή μου από το πουθενά. Επειδή ήμουν ο εύκολος στόχος. Εδώ μου χρέωσαν ότι είχα παράνομη σχέση. Με την κοπέλα μιλούσαμε για μια σειρά οκτώ επεισοδίων. Βλακείες είναι όλα αυτά…». 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164