Ρούλα Βροχοπούλου για Τζώρτζη Μονογυιό: «Είμαι συντετριμμένη» – Όσα ανέφερε για τη συμμετοχή τους στο The Wall

Ο Τζώρτζης Μονογυιός την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο καθώς οδηγούσε τη νέα του Ferrari λίγη ώρα αφότου την είχε παραλάβει.

Ο θάνατος του 45χρονου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και τους ανθρώπους της τηλεόρασης οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν πριν από χρόνια, όσο εκείνος συμμετείχε στο ριάλιτι The Wall.

Στο ίδιο ριάλιτι με τον Τζώρτζη Μονογυιό συμμετείχαν μεταξύ άλλων και η Γωγώ Γαρυφάλλου μαζί με την Ρούλα Βροχοπούλου οι οποίες το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου μίλησαν στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για το τραγικό συμβάν. Είμαι συντετριμμένη. Ειλικρινά, όλη τη νύχτα δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι. Πληροφορήθηκα το συμβάν και το τραγικό γεγονός της απώλειας του λατρεμένου μας Τζώρτζη από τη Γωγώ Γαρυφάλλου. Ειλικρινά, δεν έχω λόγια. Ήταν τόσο καλό παιδί, τόσο υπέροχος χαρακτήρας», ανέφερε συγκλονισμένη η Ρούλα Βροχοπούλου.

Ενώ πρόσθεσε για τον Τζώρτζη Μονογυιό: «Θυμάμαι μια φράση του όταν ήμουν στην καλύβα και ήρθε εκεί. Μου είπε “Ρουλίτσα μου, είσαι μεγάλη σε ηλικία και λυπάμαι που είσαι εδώ και υποφέρεις στο κρύο και βασανίζεσαι. Συγγνώμη που σε ψήφισα να φύγεις μαζί με την Αριάνα και τον κύριο Μιχάλη”. Ήταν τόσο ευγενικό και καλό παιδί. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε η Ρούχα Βροχοπούλου.

Τροχαίο Ferrari – Δες επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από το δυστύχημα με τον Τζώρτζη Μονογυιό

Τζώρτζης Μονογυιός: Ετοιμαζόταν να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο

Τζώρτζης Μονογυιός: Μαρτυρίες για το τροχαίο σοκ που του στοίχισε τη ζωή

Read More

And More