Σάννυ Χατζηαργύρη: Αποκαλύπτει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της – «Έγινε πριν από τέσσερα χρόνια»

Το ψυχογράφημα της Σάννυ Χατζηαργύρη έκανε η εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν“, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία του χαρακτήρα της, τους φόβους της, αλλά και το πώς έχει αλλάξει η ζωή της μετά την απόφασή της να γίνει vegan.

«Το κύριο γνώρισμα του χαρακτήρα μου είναι η ακεραιότητα και αυτό που δεν μου αρέσει στον χαρακτήρα μου είναι η αναβλητικότητα. Η μαχητικότητά μου είναι η μεγαλύτερή μου δύναμη και η μεγαλύτερή μου αδυναμία το ότι αγχώνομαι. Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι το ότι μπορεί να έρθουν εξωγήινοι στη Γη και να συμπεριφερθούν στους ανθρώπους όπως εκείνοι στα ζώα, δηλαδή θα μας αιχμαλωτίζουν και θα μας σφαγιάζουν επί ματαίω» είπε η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Για την απόφασή της να γίνει vegan, η Σάννυ Χατζηαργύρη ανέφερε: «Το μόνο γάλα που χρειαζόμαστε, είναι το γάλα της μανούλας μας και μετά από αυτό, δε χρειαζόμαστε το γάλα της αγελάδας όπως ούτε αυτό της καμηλοπάρδαλης. Ασβέστιο χρειαζόμαστε το οποίο προέρχεται από τα φυτά. Έγινα vegan πριν τέσσερα χρόνια και η ζωή μου έχει αλλάξει πλήρως. Είναι η πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου. Εννοείται ότι vegan είναι και τα παιδιά μου. Είναι επιλογή τους. Δεν υπάρχει παιδί που αν του πεις την αλήθεια, ότι μάταια θα σφάξεις κάποιο ζώο, να επιλέξει κάτι άλλο».

«Η αδικία είναι κάτι που μπορεί να με κάνει να κλάψω. Σε περίπτωση πυρκαγιάς θα έσωζα το κομπιούτερ που θα είχε μέσα φωτογραφίες. Ως παιδί δεν έκανα σκανταλιές, ήμουν πολύ καλή. Κι αυτό είναι κάτι που μου τη σπάει στον χαρακτήρα μου. Οι άνθρωποι θεωρούν πως όλα αυτά που κάνω είναι τρελά αλλά εμένα μου φαίνονται λογικά… Ένα ταλέντο που θα ήθελα να έχω, είναι να παίζω πολλά και διαφορετικά μουσικά όργανα» είπε επίσης η Σάννυ Χατζηαργύρη την εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Read More

And More