Σάννυ Χατζηαργύρη: Σπάνια εμφάνιση on camera για τη «Λίλα» από τους Singles – Πώς είναι η ζωή της σήμερα

Μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας παραχώρησε η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της «Λίλας» στην σειρά «Singles», επιστρέφει θεατρικά στην Ποντικοπαγία.

Μιλώντας στη Σοφία Ραυτοπούλου, αναφέρθηκε στην επιλογή της να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, στη μητρότητα, αλλά και στον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μίντζια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των καταγγελλουσών του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχα την επιλογή να μπορέσω να αφιερωθώ στα παιδιά μου, οπότε το έκανα. Τώρα όμως που μεγάλωσαν τα παιδιά ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά».

Όσον αφορά στον ρόλο της ως μητέρα, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο ρόλος της μητέρας είναι όνειρο. Έχει τις δυσκολίες του, είναι μια πίστα αρκετά δύσκολη. Είναι ότι ωραιότερο θα μπορούσα εγώ να ζήσω». 

Τέλος, η Σάννυ Χατζηαργύρη αναφερόμενη στην υπόθεση Φιλιππίδη και στις καταγγέλλουσες που έχει αναλάβει ο δικηγόρος σύζυγός της, σημείωσε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι εδώ να στηρίξω τα θύματα, με όποιον τρόπο μπορώ, με ό,τι αγάπη έχω. Ο άντρας μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη, αυτό όμως δεν με έχει ευαισθητοποιήσει περισσότερο, καθώς είμαι και εγώ ηθοποιός και γνωρίζω πράγματα. Όποτε μπορώ πηγαίνω στο δικαστήριο και της κρατάω το χέρι».

Read More

And More