Σάσα Μπάστα: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν είσαι μαμά, δεν μπορείς να φοράς μαγιό»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 η Σάσα Μπάστα.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια της Φάρμας, μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθάνα αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της αλλά και για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της.

«Δεν θέλω με έναν άνθρωπο να είμαστε 15 χρόνια μαζί και μετά να κάνουμε παιδί, γιατί εκεί θα είμαστε και φιλαράκια. Ο άντρας μου είναι εξαιρετικός. Το αντιλαμβάνεσαι όταν ο άνθρωπος που έχεις στη ζωή σου είναι ο σωστός και το πιο σημαντικό από όλα είναι το να είναι και σωστός πατέρας» είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα. 

Αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της, η Σάσα Μπάστα δήλωσε: «Αυτό το πράγμα το ότι είσαι μαμά και δεν μπορείς να φορέσει μαγιό δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Δηλαδή επειδή είμαι μητέρα έχω σταματήσει να είμαι και γυναίκα; Λαμβάνω αμέτρητα μηνύματα για το πώς μιλάω, για το τι φοράω αλλά μετά από τόσα χρόνια αδιαφορώ, έχω πολύ γερό στομάχι, γελάω μόνο. Αυτά είναι ταμπού».

H Σάσα Μπάστα ωστόσο, φαίνεται πως δεν πτοείται από τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, καθώς πριν από λίγες ημέρες πόζαρε με μαγιό και στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media συνοδεύοντάς την με το παρακάτω μήνυμα: «Σημασία δεν έχει ποιος σε βλέπει με το μαγιό…αλλά ποιος βλέπει το σημάδι από το μαγιό σου».

Read More

And More