Σημαντικές εξελίξεις στη διοικητική πυραμίδα του Alpha!

Σημαντικές εξελίξεις στη διοικητική πυραμίδα του Alpha! | tlife.gr

…Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή ο Alpha, μιας και υπάρχει μεγάλος εσωτερικός αναβρασμός, σε ότι έχει να κάνει με την διοικητική ραχοκοκαλιά του.

Οι τριγμοί που παρατηρούνται στο εσωτερικό του καναλιού είναι σημαντικοί και πολλές φορές; Κι απρόβλεπτοι, μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, πως έχουν ανοίξει στη Κάντζα οι ασκοί του Αιόλου και πως ένα περίεργο παιχνίδι στρατοπέδων, ευνοούμενων και μη, έχει αρχίσει να παίζεται με μεγάλη ένταση.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ λέει, πως μετά την απομάκρυνση της Ιζαμπέλλας Σασλόγλου από την θέση της διεύθυνσης προγράμματος, είναι μόνο ζήτημα χρόνου, να ακούσουμε πως παρελθόν αποτελεί για το κανάλι κι ακόμα ένα ισχυρό στέλεχος, το οποίο για την ώρα δεν μπορώ να σου αποκαλύψω.

Παρόλα αυτά, η σημερινή μέρα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για τον Alpha, μιας κι απέκτησε νέα διευθύντρια προγράμματος, για την οποία μόλις έφτασε στα χέρια μου και η… παραδοσιακή, επίσημη ανακοίνωση, που συνήθως βγαίνει προς τα Μέσα, μόλις ένα νέο τηλεοπτικό στέλεχος αναλαμβάνει καθήκοντα.

Η νέα ισχυρή γυναίκα της Κάντζας, είναι η Λυδία Μιχαήλ.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

¨…Τη Διεύθυνση Προγράμματος της τηλεόρασης του Alpha, αναλαμβάνει από σήμερα η Λυδία Μιχαήλ. Μέλος της οικογένειας του Alpha τα τελευταία 11 χρόνια, η κυρία Μιχαήλ θα συμβάλλει καθοριστικά με την εμπειρία της, στην υλοποίηση των υψηλών στόχων του καναλιού…»

READ more