Σμαράγδα Καρύδη: Καν΄το όπως ο… Σπύρος Παπαδόπουλος! Μάθε τι αλλάζει στο “Νότα Μία”…

Αλλαγές έρχονται στο “Νότα Μία”! Αλλαγές σημαντικές, που σε κάνουν να λες… “καν΄το όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος”!

Ναι, η Σμαράργδα Καρύδη και οι ιθύνοντες του Alpha, είπαν να ακολουθήσουν ολίγον τι την ίδια τηλεοπτική φιλοσοφία με το “Στην υγειά μας”, σε ότι έχει να κάνει πάντα με την βραδινή, τηλεοπτική έκδοση του “Νότα Μία”.

Το “Νότα Μία” by night ,λοιπόν, αλλάζει, με την οικοδέσποινα να ελπίζει πως αυτές οι αλλαγές θα σου αρέσουν λατρεμένη και θα φανούν αρκετές στο να σε κάνουν να προτιμήσεις να περάσεις μία τηλεοπτική βραδιά, συντροφιά με το κανάλι της Κάντζας.

Τι αλλάζει στο “Νότα Μία”; Το “Νότα Μία” αποκτά… concept! Αποκτά… σενάριο, πως το λένε; Κι από την Κυριακή 1η Απριλίου γίνεται θεματικό!

Με άλλα λόγια από την Πρωταπριλιά και μετά, κάθε επεισόδιο του μουσικού τηλεπαιχνιδιού θα έχει κι ένα αφιέρωμα και όχι δεν είναι ψέμα. Ένα αφιέρωμα σε συνθέτες, ερμηνευτές, αλλά και σε εποχές και μουσικά είδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη κάθε Κυριακή στις 20.00 έχει… concept, υποδέχεται τους παίκτες δυο δυο, τους καλεί να τεστάρουν τις μουσικές τους γνώσεις και να κερδίσουν μέχρι και 5.000 ευρώ.
Το πρώτο θεματικό επεισόδιο του «Νότα Μία», την Πρωταπριλιά, κάνει ένα flashback στα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα. «Του αγοριού απέναντι», «Άνοιξε Πέτρα»… οι παίκτες αυτοσχεδιάζουν και μαντεύουν τον σωστό τίτλο σ’ έναν γύρο «Χωρίς Λόγια», αλλά με πολλή φαντασία!
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν αφιερώματα στον Αντώνη Ρέμο και τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και στο καλοκαίρι και την αγάπη.
Kι αυτά είναι μόνο η αρχή!

Read More

And More