Σοκάρει η Μικαέλα Φωτιάδη τον ξυλοδαρμό της: «Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο»

Μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, η Μικαέλα Φωτιάδη μιλάει πρώτη φορά τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας της.

«Δεν είμαι καλά, πονάει το κεφάλι μου, κάποιος με χτύπησε. Δεν κατάλαβα καν ακριβώς τι συνέβη. Γίναν όλα πολύ γρήγορα, σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ, χτύπησα πολύ. Ένα άτομο με χτύπησε. Ήμουν μόνη μου. Κάποιος μου επιτέθηκε. Δεν φοβήθηκα για αυτό και αντέδρασα. Και μετά απλά σκέφτηκα ότι κάτσε, δεν ξέρεις ποιος είναι, ένας άγνωστος άνθρωπος, άστον μην έχει… Ήταν πολύ επιθετικός» περιγράφει η Σταρ Ελλάς 2015.

«Δεν έχω βγει από το σπίτι. Πρέπει κάποια στιγμή να πάω στο νοσοκομείο γιατί είναι και κάτι επικίνδυνο το κεφάλι. Προς το παρόν απλά θέλω να κοιμάμαι και να συνέλθω» αναφέρει η Μικαέλα Φωτιάδη.

 

«Ήμουν στην πλατεία Κολωνακίου και γυρνούσα από νυχτερινή έξοδο. Με έπιασε κάποιος από τα μαλλιά, γύρισα και τον χτύπησα κι αυτός μου έδωσε μπουνιές. Προσπάθησα να δω ποιος είναι και τότε μου έδωσε μπουνιά στη μύτη. Τον είδα πολύ θολά, πιστεύω ότι ήταν προγραμματισμένο. Μπορεί να είναι κάποιος που έχει τρελαθεί, που έχω φύγει από τη ζωή του. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους ενοχλεί που εγώ μιλάω πλέον. Ήμουν σε μία σχέση κι έχω πει κάποια πράγματα για τη σχέση αυτή που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήθελε να μαθευτούν» αποκάλυψε χθες το μοντέλο στην εκπομπή T-Live για την επίθεση που δέχτηκε.

Read More

And More