Σπύρος Μαρτίκας: «Με στενοχωρεί που δεν πιστεύουν ότι η σχέση μας είναι αληθινή»

Καλεσμένοι στην εκπομπή Love It βρέθηκαν την Τετάρτη 13/7 η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπυρός Μαρτίκας.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη, μίλησαν για τη σχέση τους, το παράπονο τους από τους τηλεθεατές αλλά και την παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Γενικά φοβάμαι να εκθέσω τις σχέσεις μου στα social και δεν το έχω κάνει. Επειδή όμως στο ριάλιτι το ζήσαμε, ήταν αναμενόμενο. Πολλά από αυτά που κάνουμε δεν τα δείχνω, τα κρατάω για εμάς», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου. 

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας εξέφρασε το παράπονό του από τους θαυμαστές τους, τονίζοντας: «Με την Βρισηίδα μας στεναχώρησε που δεν πιστέψανε στη σχέση μας. Και μου κάνει εντύπωση πως κάτι αυτονόητο, το αμφισβητούν. Εμείς στην αρχή το κρατούσαμε κρυφό, κάποια στιγμή όμως δεν μπορούσαμε να το κρύβουμε και έγινε το μπαμ. Ο κόσμος για αυτό το αμφισβητούσε γιατί το είδε ξαφνικά ενώ αυτό είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς». 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για τον Σπύρο Μαρτίκα κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση: «Ζηλεύω αλλά ο Σπύρος δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα να τον ζηλεύω και ευχαριστώ τον θεό που μου τον έστειλε. Είναι απίστευτο, τον ρωτάω συνέχεια αν είναι αληθινός. Έχω τον κωδικό στο κινητό του, αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ. Ξέρω ότι ο Σπύρος θα απαντήσει σωστά σε όλες τις κοπέλες». 

Με τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση, έχουμε μιλήσει από τον τελικό του Survivor. Πριν από λίγες ημέρες βγήκαμε και όλοι μαζί και περάσαμε πολύ ωραία.

 

Read More

And More