Στέφανος Κωνσταντινίδης: Από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελεονώρα Μελέτη;

Φεύγει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης από τη Super Κατερίνα για το Mega Καλημέρα; Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι γνωρίζει πως ο δημοσιογράφος μετακινείται την επόμενη σεζόν από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Φεύγει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και πάει στην Ελεονώρα. Είναι κι αυτό μία είδηση που μαθαίνω. Στην Ελεονώρα του χρόνου έχει κλείσει η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μαθαίνω, μπορεί να κάνω και λάθος» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγα λεπτά μετά, στην Super Κατερίνα, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Στέφανου Κωνσταντινίδη:

Κ.Κ.: Στέφανε, θα φύγεις; Έτσι διαβάζω.

ΣΤ.Κ.: Αφού ξέρεις, τι με ρωτάς στον αέρα;

Κ.Κ.: Δεν ξέρω την οριστική σου απάντηση και είμαι λίγο μπερδεμένη.

ΣΤ.Κ.: Δεν φεύγω! Μπορεί να αποχωρήσω για λίγο. Να φύγω, αποκλείεται.

Κ.Κ.: Από τη δική μας πλευρά, η πρόθεση είναι να παραμείνεις στην εκπομπή. Αν εσύ πάρεις κάποιες αποφάσεις, είναι για προσωπικούς σου λόγους. Το έπαιξαν στο Breakfast και το είδα στα σάιτ, ότι θα πας στην Ελεονώρα Μελέτη.

ΣΤ.Κ.: Έχω δεχτεί τηλεφωνήματα όπως όλοι μας. Μέχρι να κλείσει αυτός ο κύκλος που πάντα θα έχει ανοικτές πόρτες, θα μιλήσω μετά με τον οποιονδήποτε. Δεν έχω μιλήσει για τίποτα ουσίας. Και στο λέω με το χέρι στην καρδιά.

Κ.Κ.: Εγώ θέλω πολύ να παραμείνεις και στο έχω πει. Από εκεί και πέρα, η απόφαση είναι δική σου.

Read More

And More