Στέφανος Κωνσταντινίδης για Φαίη Σκορδά: «Θέλω να βάλω τελεία γιατί μέσα μου θέλω να τον θάψω τον πεθαμένο»

Μετά την ανάρτηση – «καρφί» που έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την Φαίη Σκορδά όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, ο δημοσιογράφος βάζει «τελεία» στη διαμάχη του με την παρουσιάστρια.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Open Weekend» και στην Σοφία Μανουσακίδου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ξεκαθάρισε: 

«Γιατί εγώ όλα αυτά τα χρόνια σχολιάζω επί καθημερινής βάσης για ένα τρίωρο, αλλά κι από τα social μου κι από την τηλεόραση, τις εκπομπές πρόσωπα και πράγματα της τηλεόρασης. Ήταν άλλο ένα σχόλιό μου στα χιλιάδες σχόλια. Γιατί να προκαλέσει τόσο μεγάλο θόρυβο; Δεν έχω σχολιάσει καμία στάση, δήλωση κανενός πρώην συνεργάτη μου, παρουσιαστή, συμπαρουσιαστή.

Δεν θέλω να επανέλθω για το μακρινό 2016. Πράγματι το 2016 ήμασταν πρώτοι και με διπλάσια νούμερα από τον δεύτερο. Δεν λέω ότι είμαι εγώ για αυτό, ήμασταν μια εξαιρετική ομάδα. Να το ξεκαθαρίσω. Ήταν η πρώτη φορά της Φαίης στο τιμόνι του Πρωινού. Δεν θέλω να βάλω μια τελεία, επειδή είναι απέναντι η εκπομπή της κ. Σκορδά, θέλω να βάλω γιατί μέσα μου θέλω να τον θάψω τον πεθαμένο. Βάζω μία κάτω τελεία για όλο αυτό. Καλή επιτυχία στην Φαίη και στην παρέα της» δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More