Στέφανος Κωνσταντινίδης για Ουγγαρέζο: «Δεν συμπαθούσε ο ένας τον άλλον, είχε κάνει ένα μεγάλο φάουλ»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στη Μαρία Κοκολάκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος του Alpha, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, τη συμμετοχή του στο J2US, αλλά και στις σχέσεις του με τον Δημήτρη Ουγγαέζο.


«Μένουν κάποιες λεπτομέρειες, θέλω πολύ να είμαι στο σόου με τη Λίτσα Γιαγκούση και εκείνη μαζί μου. Θα είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να είμαι μαζί της στο J2US. Έχω μιλήσει και με τον Δάντη, για την συμμετοχή μου στο J2US και την coach μου, μου είπε τα καλύτερα λόγια για την πρώην γυναίκα του. Αν τα βρούμε με την Λίτσα Γιαγκούση, θα κερδίσω», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη συμμετοχή του στο J2US.

Για την Κατερίνα Καινούργιου: «Η συνεργασία μου με την Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ καλή. Το θετικό είναι ότι είναι ο εαυτός της, όπως είναι με εμάς είναι και όταν κλείνουν οι κάμερες. Θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη είναι κομμάτι ιστορίας της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.


Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, για πολλά χρόνια, δεν συμπαθούσε ο ένας τον άλλον, χωρίς όμως να έχει κάνει κάτι ο ένας στον άλλον. Είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο φάουλ σε μια ραδιοφωνική του εκπομπή. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως μιλήσαμε και συνεννοηθήκαμε με τα μάτια. Τον θεωρώ πολύ καλό επαγγελματία, από τους λίγους μορφωμένους και με άποψη στο χώρο. Με έκανε και follow», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Read More

And More