Στέφανος Κωνσταντινίδης για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» Σκορδά – Λιάγκα: «Η Φαίη ένιωσε άσχημα από τη θεματολογία της εκπομπής»

Τον Στέφανο Κωνσταντίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος, Πάνος Παπαδόπουλος.

Ο δημοσιογράφος, που φέτος βρίσκεται δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα, αναφέρθηκε στην κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και στην αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος σχετικά με την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 το 2022.

«Ο Γιώργος και ο Δημήτρης έχουν ζήσει πολλά στη ζωή τους. Θα ήταν πολύ πιο απλό να μιλήσουν στο τηλέφωνο και να λύσουν έτσι την παρεξήγηση. Θα έπρεπε να μιλήσουν και να τα βρούνε», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Για τον λόγο της αποχώρησης της Φαίης Σκορδά από την εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα τον Ιούλιο του 2022, ο δημοσιογράφος εξήγησε: «Ήταν κάτι που το ήξερα και, όταν λέω ότι κάτι το ξέρω, δεν το λέω έτσι, το γνωρίζω. Δεν το είχα πει όλον αυτό τον καιρό και είναι αλήθεια. Η Φαίη ένιωσε πάρα πολύ άσχημα από τη θεματολογία της εκπομπής την τελευταία της χρονιά στον ΑΝΤ1 και η δική της προτροπή – πολύ πριν τελειώσει η σεζόν και αποφασίσουν αν θα μείνουν εκεί – ήταν ότι “δεν θέλω να παραμείνω στον ΑΝΤ1 με αυτό το πράγμα”».

«Η κοπέλα αισθάνθηκε ότι δεν της ταιριάζει. Το να σου έρχονται αναγούλες και να κάνεις εμετό στο διάλειμμα της εκπομπής σου σημαίνει ότι δεν αντέχεις, το σώμα αντιδρά. Και αυτό είναι κάτι που συνέβη πραγματικά. Η Φαίη είναι σε άλλο κανάλι και κάνει την εκπομπή που της αρέσει», πρόσθεσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Read More

And More