Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η έντονη αντίδραση στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για τη Φαίη Σκορδά

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε τις νέες του δηλώσεις στο Open Weekend και στη Σοφία Μανουσακίδου.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Survivor All Star και την γνωριμία του με τον Μπο, μετά τις εξελίξεις στη σχέση του με την Καρολίνα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ρωτήθηκε και για την ανάρτηση όλο νόημα που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram.

«Εγώ δεν έγραψα για ποιον είναι και δεν θα ξανακάνω το λάθος, ούτε θα γράψω σε ποιον αναφέρομαι, ούτε τίποτα.  Αλλά αυτό πάλι, κάποιος να φεύγει για να σώσει την αξιοπρέπειά του και να μιλάμε για ανοιχτές αγκαλιές και ανοιχτές πόρτες, τουλάχιστον δεν μας είπαν εάν ήταν οι πόρτες της εισόδου ή της εξόδου», απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την ανάρτηση που θεωρήθηκε ως μήνυμα στον Βασίλη Νομικό και την αποχώρησή του από την εκπομπή της Σκορδά.

«Αυτό το ψέμα και την υποκρισία για τη δημόσια εικόνα μας, δεν την μπορώ, δεν την έχω υπηρετήσει ποτέ και σκάω πάρα πολλές φορές», είπε ξεσπώντας ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Σε ερώτηση για τη Φαίη Σκορδά ο δημοσιογράφος αντέδρασε έντονα μπροστά στην κάμερα, αφού αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό: «Δεν θέλω να μιλήσω να πω το παραμικρό, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για  κανέναν, σχολιάζω μόνο τα του οίκου μου», είπε στο Open Weekend.

Read More

And More