Στέφανος Κωνσταντινίδης: Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό του μέλλον;

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το τηλεοπτικό μέλλον του Στέφανου Κωνσταντινίδη προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ρώτησε on air τον συνεργάτη της αν αποχωρεί από την εκπομπή, Super Κατερίνα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουλίου, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στο «Πρωινό» πως ο γνωστός δημοσιογράφος αποχωρεί από τον Alpha προκειμένου να ενταχθεί στην ανανεωμένη ομάδα της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega.

«Στέφανε, θα φύγεις; Έτσι διαβάζω», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον συνεργάτη της λίγη ώρα μετά στον τηλεοπτικό αέρα, με τον ίδιο να ευχαριστεί την Κατερίνα Καινούργιου για τη συνεργασία, χωρίς όμως να παραδεχθεί ότι έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μένει «ελεύθερος» έφερε σήμερα νέα κρούση, αυτή τη φορά από τον ΣΚΑΪ.

Οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου, θέλουν τον έμπειρο δημοσιογράφο για να είναι δίπλα στην Φαίη Σκορδά, η οποία από τη νέα σεζόν αλλάζει ώρα και συνεργάτες.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ο πρώτος που «κλείδωσε» τη θέση του δίπλα στην παρουσιάστρια την ώρα που συνεχίζονται οι συζητήσεις και με τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν την ομάδα.

Το σκεπτικό λοιπών των ιθυνόντων του σταθμού για τη συγκεκριμένη πρόταση είναι να δούμε τη Φαίη Σκορδά και δίπλα της τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Έλενα Χριστοπούλου.

Read More

And More