Συγκινημένη η Φαίη Σκορδά από τον αιφνίδιο θάνατο της οπερατέρ Μαίρης Μάτσα: “Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει”

Σοκ και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό χώρο ο ξαφνικός θάνατος της οπερατέρ Μαίρης Μάτσα, το πρωί της Πέμπτης, σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Μεσογείων. Η άτυχη γυναίκα τα τελευταία χρόνια ήταν συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα“. Η Φαίη Σκορδά, λίγο πριν από το τέλος της σημερινής εκπομπής, θέλησε να αποχαιρετήσει τη Μαρία Μάτσα, την οποία γνώριζε χρόνια, και εμφανώς συγκινημένη είπε:

“Είμαστε εδώ για να σας ψυχαγωγούμε, είμαστε πάντα μία παρέα, δεν είναι όλες οι μέρες εύκολες αλλά σαφώς η δουλειά είναι δουλειά και πρέπει να είμαστε συνεπείς. Κι ανθρώπινα στον καθένα έρχονται διαφορετικές μνήμες, διαφορετικές εικόνες. Πριν από μερικά χρόνια είχα χάσει τη γιαγιά μου, είχα επιλέξει να μην το μοιραστώ, έκανα κανονικά την εκπομπή και μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα στο Κιλκίς.

Διάβασε εδώ: Ποια ήταν η συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη, Μαίρη Μάτσα που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Οφείλω όμως τώρα, περισσότερο για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλατό και είχαμε συνεργαστεί με αυτό το κορίτσι, με τη Μαιρούλα μας, να πούμε το δικό μας αντίο χωρίς να θέλουμε να σας στενοχωρήσουμε παραπάνω. Για μία συνάδελφο, για μία φίλη, ικανή, γλυκιά και δεν είναι αυτά λόγια που τα λες όταν φεύγει κάποιος με τέτοιον τρόπο από τη ζωή, γιατί έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, σήμερα το πρωί, καθώς ερχόταν στη δουλειά της, αλλά γιατί αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας άγγελος.

Πριν από λίγες ημέρες, συζητούμε ζωντανά στην εκπομπή για ένα αδέσποτο που βρήκε και κράτησε και μας έλεγε η Μαιρούλα πόσο γλυκό ζωάκι ήταν. Μία γυναίκα, η οποία ήταν πάντα με το χαμόγελο. Ήταν η κάμερά μου και στο Mega και στον ANT1… Υπάρχει από το πρωί μία αμηχανία, μια μεγάλη στενοχώρια, κανείς δεν το πίστευε το πρωί, ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει.

Ο πόνος βέβαια αφορά στην οικογένειά της. Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μας. Να τη θυμόμαστε όλοι, δύναμη και κουράγιο. Αυτό είναι ένα μάθημα για να σκεφτόμαστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο”.

Read More

And More