Σύλληψη προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων: Πώς παρέσυρε τα θύματά του, σύμφωνα με τις Αρχές

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός προπονητής tae kwon do με δική του σχολή στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανηλίκων κοριτσιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η δημοσιογράφος Ηρώ Καρυοφύλλη στο T-live, η υπόθεση ξεκινά όταν δύο από τα πέντε κορίτσια που τον κατήγγειλαν, ηλικίας σήμερα από 19-25 ετών, συναντήθηκαν και η μία, μην αντέχοντας να σηκώνει τον Γολγοθά τόσα χρόνια, είπε με λυγμούς στην άλλη κοπέλα για τον βιασμό. Τότε, και η άλλη κοπέλα της εξομολογήθηκε άναυδη ότι το ίδιο έχει συμβεί και σε εκείνην. Στη συνέχεια, μαθαίνουν για ακόμη τρεις κοπέλες και όλες μαζί κάνουν καταγγελία στο τμήμα Ανηλίκων.

Η δράση του προπονητή, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ξεκίνησε το 2009. Έβρισκε ανήλικα κορίτσια, τα έπειθε να ασχοληθούν με το tae kwon do και γράφονταν στη σχολή του. Άφηνε αρκετό χρονικό διάστημα να περάσει, κέρδιζε την εμπιστοσύνη των κοριτσιών και μετά τα βίαζε με βάναυσο τρόπο, όπως περιέγραψαν στις καταθέσεις τους.

Στη συνέχεια, ο προπονητής tae kwon do εκβίαζε τα ανήλικα, ασκώντας τους ψυχολογικό πόλεμο. «Αν πείτε στους γονείς σας κάτι, θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς» τους έλεγε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ο κατηγορούμενος προπονητής διατηρούσε ένα προφίλ οικογενειάρχη, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με τη σύζυγό του βρίσκονται σε διάσταση.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το T-live:

Στο T-live μίλησε και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ελληνικής Ομοσπονδίας Tae kwon do, κ. Χατζηδοπαυλάκης.

Read More

And More