Τζώρτζια Κεφαλά για «Άλλο Άνθρωπο»: «Δεν σοκαρίστηκα που κατηγορείται, βλέπω πολλούς ανθρώπους να “δολοφονούνται” χωρίς λόγο»

Η Τζώρτζια Κεφαλά θέλησε να εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η τραγουδίστρια και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, τόνισε πως είναι επιφυλακτική, αφού το τελευταίο διάστημα έχει δει πολλούς ανθρώπους να «δολοφονούνται» για τη δουλειά τους.

«Είχαμε επαφές με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Ξέρω ότι τον εμπιστεύομαι τον άνθρωπο, χρόνια τώρα. Έχει δώσει τρομερό υπόδειγμα της δουλειάς του. Πάντα ήταν αφιλοκερδής και διαθέσιμος. Δεν σοκαρίστηκα που κατηγορείται, γιατί βλέπω πολλούς ανθρώπους να “δολοφονούνται” χωρίς λόγο για την δουλειά τους και για τις προεκτάσεις που παίρνει η δουλειά τους. Είμαι πολύ επιφυλακτική, έχει φάει όλη του τη ζωή αφοσιωμένος πάνω σε αυτό», είπε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά. 

Και συνέχισε: «Τον έχω βοηθήσει πολλές φορές στο να φέρει εις πέρας το έργο του. Το έχω δει και από κοντά και όλα είναι με φοβερή προσπάθεια. Αφήνουμε την υπόθεση στα χέρια της δικαιοσύνης αλλά είμαι σίγουρα δίπλα στο άνθρωπο ο οποίος έχει ταΐσει εκατομμύρια κόσμους και έχει προσφέρει πάρα πολλά». 

Διάβασε επίσης:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Βόμβες» για τον ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου» – «Βαρύς παίκτης σε φρουτάκια» λένε μαρτυρίες

Read More

And More