Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Καρφώνει» με το γάντι (γι΄ακόμα μία φορά) τον Δήμο Βερύκιο!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Καρφώνει» με το γάντι (γι΄ακόμα μία φορά) τον Δήμο Βερύκιο! | tlife.gr

Επεισόδιο… 201; Επεισόδιο 202; Τι να σου πω λατρεμένη; Έχω χάσει τον λογαριασμό. Γι΄ακόμα μια φορά ο Δήμος Βερύκιος και η Βίκυ Χατζηβασιλείου διασταυρώνουν τα ξίφη τους… Γι΄ακόμα μία φορά ο Δήμος Βερύκιος έπιασε στο στόμα του την γνωστή παρουσιάστρια του Alpha κι εκείνη; Εννοείται πως έσπευσε να τον βάλει στη θέση του κι αν με ρωτάς; Και μπράβο της!

Έτσι κι αλλιώς την πάω την Βίκυ, γιατί είναι μία γυναίκα που δεν χαρίζεται… Είναι μία γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της… Είναι μία γυναίκα που δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και που επίσης; Σιχαίνεται τις δημόσιες σχέσεις! Όταν κάτι την πειράζει θα το πει… ‘Οταν κάτι την ενοχλεί θα το δείξει…

Αυτό ακριβώς έκανε και πάλι!

Φυσικά οι ασκοί του Αιώλου άνοιξαν και πάλι, χάρη στο τηλεοπτικό μεγαλείο του Δήμου Βερύκιου, ο οποίος όταν βγαίνει στον αέρα του «Happy Day», πολλές φορές χάνει το μέτρο! Είπαμε… σόου, αλλά όχι κι έτσι! Στο πλαίσιο του εντυπωσιασμού και της φιλοσοφίας… «άρτος και θέαμα», ας μην ξεχνάμε τους καλούς μας τρόπους κι ας μην ρίχνουμε αβασάνιστα τους ανθρώπους στη τηλεοπτική «αρένα»!

Αυτή τη φορά όλα ξεκίνησαν, από τον πραγματικά ανούσιο και κακόγουστο σχολιασμό που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha, για το πολυσυζητημένο πια, τσιφτετέλι που χόρεψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, στο γάμο της Μαρίας Μενούνος.

Όπου ανάμεσα στα ανεδιήγητα που ακούστηκαν, είναι ότι «χόρεψε ένα τσιφτετέλι πριν τα… στερνά της»!

Εντάξει, απλά δεν υπάρχουν λόγια!

Έτσι, η Βίκυ πέρασε στην αντεπίθεση και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με ένα μήνυμα που δεν είχε μόνο τον εξής ένα αποδέκτη, τον Δήμο Βερύκιο, αλλά πολλούς… Και τον Δήμο Βερύκιο και τους ομοίους του!

Τι ακριβώς έγραψε;

«…Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη @mariamenounos και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις…κωλοτούμπες. Καλημέρα ❤…»

View this post on Instagram

Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη @mariamenounos και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις…κωλοτούμπες. Καλημέρα ❤ #weddingparty #wedding #kalamatiano #kalamata #tsamiko #tsifteteli #vikychatzivasileiou

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) on

 

READ more