Βλάσσης Χολέβας: Η αλήθεια για τις σχέσεις του με τη Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στην Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε ο Βλάσσης Χολέβας.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, μίλησε για το μαγαζί που διατηρούσε στη Μύκονο με την Μαρίνα Πατούλη και τις αλλαγές που υπήρξαν καθώς, και για την εμπειρία του στο «J2US».

«Έχουμε νύφες, να δώσουμε σε μαγαζιά βραδινά ρούχα φορέματα και τις κοπέλες που θέλουν να δούνε φορέματα για δεξιώσεις και πάρτι. Έχουμε την μεγάλη προετοιμασία για το μαγαζί στην Μύκονο, που θεωρούμε ότι είναι ένα ωραίο παράθυρο στον κόσμο και με αρκετούς Έλληνες δημιουργούς για να δείξουμε την ελληνική μόδα στον χρόνο.

Όχι (σ.σ. δεν έκλεισε), άλλαξε λίγο μορφή. Απλά επειδή η κ. Πατούλη κατεβαίνει ως υποψήφια δήμαρχος στον δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης, είναι λογικό ότι έχει δώσει εκεί πέρα όλη της την ενέργεια. Αποχώρησε από την επιχείρηση. Είναι ένας άλλος επενδυτής κι εγώ είμαι σαν συνεργάτης στην επιχείρηση», είπε ο Βλάσσης Χολέβας.

Και συνέχισε: «Είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον project. Γνωρίζεις κόσμο από παντού… Έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Έχω μέσα την συλλογή μου, είμαι σαν συμμέτοχος μέσα σε αυτό. Μια χαρά φίλοι είμαστε με την Μαρίνα Πατούλη, της ράβω και ρούχα.

Κλείνοντας ο Βλάσσης Χολέβας αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το J2US και τον εκνευρισμό που έδειξε λίγο πριν αποχωρήσει.

Read More

And More