Χάρης Ρώμας: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Γιώργο Καπουτζίδη, μετά τις δηλώσεις του για το outing των gay της showbiz (video)

Ο Χάρης Ρώμας μετά την τοποθέτηση του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, σχετικά με την προτροπή της Σοφίας Μουτίδου, οι gay που είναι διάσημοι και βρίσκονται στη showbiz, να δημοσιοποιούν τις ερωτικές τους επιλογές, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τη στιγμή που ανακάλυψε το σεξουαλικό προσανατολισμό του. Δες εδώ την εξομολόγηση του.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Ρώμας είχε δηλώσει στο Πρωινό:“Eίναι γνωστή αυτή η ιστορία με το λεγόμενο outing. Aλλά το να προσπαθείς να το επιβάλεις στους υπόλοιπους, έχει μεγάλη διαβάθμιση. Δεν ξέρω πως το κανε η Μουτίδου. Είναι παρορμητική. Αλλά είναι φασιστικό να βάλεις τον άλλο σε θέση τέτοια. Τον λες δειλό. Μιλάω για καλλιτέχνες ή πολιτικούς που δεν θέλουν να το βγάλουν προς τα έξω… Το να δημοσιοποιείς την προσωπική σου ζωή είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Δεν μπορείς να αναγκάσεις τον άλλο που είσαι σε σχέση να το δημοσιοποιήσει με το ζόρι. Πρέπει να το κάνει όπως νομίζει και όταν νομίζει. Τα προσωπικά δεδομένα είναι σεβαστά, δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει κανέναν, ούτε η Μουτίδου, ούτε ο Καπουτζίδης να πει κάτι που δεν θέλει”…

Ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή στη “Φωλιά των Κούκου”, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης επικοινώνησε μαζί του: “Εγώ δεν είχα δει τη συνέντευξη του Γιώργου, με ενημέρωσε ο ίδιος εκ των υστέρων και την είδα. Πρέπει να σας πω ότι τον θαυμάζω και τον αγαπώ και παραμένει ένας πολύ αγαπημένος προσωπικός φίλος! Σε ό,τι λέει συμφωνώ και επαυξάνω και μελλοντικά σε ό,τι θα λέει, θα συμφωνώ και θα επαυξάνω. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα ή αντιπαράθεση παρά μόνο ατελείωτη εμπιστοσύνη και αγάπη. Με την άποψη της Σοφίας Μουτίδου, που ξέρω ότι είναι καλοπροαίρετη, διαφωνώ. Εγώ πιστεύω ότι τα προσωπικά δεδομένα του καθενός είναι ιερά κι έχει δικαίωμα να τα χειριστεί όπως ο ίδιος νομίζει. 

Δες το βίντεο: 

Read More

And More