Χριστίνα Αλούπη: «Έχω συνηθίσει τα πράγματα όπως είναι, είμαι εντάξει» – Η απάντηση για την απόσταση με τον σύζυγό της

Για την επιστροφή της στην Ελλάδα και τις φήμες γύρω από την προσωπική της ζωή, απάντησε η Χριστίνα Αλούπη στον Σαράντη Μαριεττή στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Το κομμάτι της συντροφικότητας είναι πολύ σχετικό. Αν δεν είσαι ήρεμος και στα καλά σου, ούτε αυτό μπορεί να απολαύσεις. Έχω συνηθίσει τα πράγματα όπως είναι, είμαι εντάξει», ανέφερε η Χριστίνα Αλούπη για τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο που ζει στην Αμερική.

Για όσα ακούγονται συχνά για τον γάμο της και τα δημοσιεύματα χωρισμού, η Χριστίνα Αλούπη απάντησε: «Το περίμενα γιατί προτού φύγω για Αμερική ήμουν στην Ελλάδα, είχα και εγώ την προσωπική μου ζωή που ήταν γνωστή τότε, πάλι είχα αντιμετωπίσει φήμες για άλλος λόγους», ενώ για την καθημερινότητα με τα παιδιά της, σημείωσε: «Όταν λείπει ο μπαμπάς μας δεν είναι εύκολο. Καλείσαι να είσαι και μαμά και μπαμπάς, καλείσαι να έχεις την ευθύνη για τα πάντα».

Τέλος, η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε το αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης: «Με αποκαλέσανε χοντρή σε μια φωτογράφιση που πήγα, μόνο χοντρή δεν ήμουν. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, ένιωθα ότι θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

Read More

And More