Χριστίνα Αλούπη για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο: «Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στη σχέση»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Αλούπη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριέττη.

Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, για την επιστροφή από την Αμερική στην Ελλάδα, αλλά και για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Κέφαλο.

«Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, τώρα είμαστε εδώ 9 μήνες. Είμαστε καλά με τα παιδιά, έγινε μια ομαλή μετάβαση και είμαστε σε καλό δρόμο. Κάποια στιγμή είχα αρρωστήσει πολύ έπρεπε να πάω νοσοκομείο και δεν είχα πού να αφήσω τα παιδιά. Αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα για τον κορονοϊό και λόγω της βίας ειδικά στα σχολεία. Είδα το παιδί να παίζει με κάλυκες, έπαθα σοκ δεν ήξερα αν είναι σφαίρα ή κάλυκας», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο, η Χριστίνα Αλούπη εξήγησε: «Δεν μου στοίχισε ότι γράφουν πως έχω χωρίσει. Πιο πολύ ανησυχώ για τους ανθρώπους στο οικογενειακό περιβάλλον. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δεν ζητάνε βοήθεια. Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στην σχέση κι εκεί λες ή θα το αφήσω να πάρει την κατρακύλα ή θα κάνω κάτι».

Όσο αφορά στις αισθητικές επεμβάσεις η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε: «Εάν νιώσω ότι θέλω να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση θα το κάνω, χαίρομαι που περνάνε τα χρόνια. Μακάρι να περάσουν άπειρα χρόνια και να γινώ μια γιαγιά».

Read More

And More