Χριστίνα Αλούπη: «Ο σύζυγός μου πηγαινοέρχεται ακόμα στην Αμερική, μπόρεσα να πάρω όλο το φορτίο πάνω μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Χριστίνα Αλούπη.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους δύο γιους της, αλλά και για το πώς βιώνει η ίδια την εορταστική περίοδο. 

Στην αρχή η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για το πώς βιώνει η ίδια την εορταστική περίοδο: «Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου, σαν παιδί τη γιορτάζω. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά μου Χριστούγεννα , η μαμά και ο μπαμπάς μου το έκαναν όσο πιο μαγικό για εμάς. Έχω αδυναμία στα μελομακάρονα και στους κουραμπιέδες και τα φτιάχνω στην υγιεινή εκδοχή τους για να τα φάω χωρίς τύψεις. Θέλω τα παιδιά μου να διατηρήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να τα αγαπούν όπως εγώ».

«Ευτυχώς τα παιδιά μου πιστεύουν στο Αη Βασίλη και περιμένουν τα δώρα των Χριστουγέννων. Τα παιδιά έχουν εγκλιματιστεί πλέον στην Ελλάδα , μπόρεσα να πάρω όλο το φορτίο πάνω μου. Ο σύζυγος ακόμα πηγαινοέρχεται από την Αμερική. Μια παιδοψυχολόγος μου είπε ότι είναι πιο σημαντικό ο γονιός να περνάει ποιοτικό χρόνο με το παιδί πάρα να είναι συνεχώς εδώ και να είναι απών», πρόσθεσε η Χριστίνα Αλούπη.

Όταν ερωτήθηκε για το πώς αντέδρασε ο μεγάλος γιος της όταν γεννήθηκε ο αδελφός του, απάντησε: «Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου ο μεγάλος ένιωσε ότι χάνει την κυριαρχία μέσα στο σπίτι. Όταν γέννησα το δεύτερο ο μεγάλος ήρθε στο μαιευτήριο να με δει, έβαλε τα κλάματα και μου ζήταγε να φύγουμε. Για πολύ καιρό ο μεγάλος μου γιος μου έλεγε να το πάμε πίσω το μωρό, να το γυρίσουμε. Η παιδοψυχολόγος μου είπε ότι ο μεγάλος μου γιος λίγο τον ζηλεύει ακόμα τον μικρό».

Read More

And More