Μέγκι Ντρίο: “H φιλία με τα κορίτσια ήταν μόνο για το GNTM και μόνο για την τηλεθέαση” – Τι συνέβη;

Μπορεί το GNTM να έφτασε στο τέλος του πριν τα Χριστούγεννα και νικήτρια να στέφθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, όμως συνεχίζει να μας απασχολεί και τη νέα χρονιά. Ανάμεσα στα κορίτσια που ξεχώρισαν στο reality μόδας ήταν η Μέγκι Ντρίο, η Εύη Ιωαννίδου και η Μικαέλα Φωτιάδη. Η “τριάδα της φωτιάς” μπορεί να συνδεόταν από μια στενή φιλία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως τώρα δεν μιλάνε καν για τα τυπικά.

Την αποκάλυψη αυτής της εξέλιξης έκανε η Μέγκι Ντρίο σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα “Secret”. Ειδικότερα, το όμορφο μοντέλο δήλωσε: “Η Μικαέλα και η Εύη δεν μου ευχήθηκαν καν καλή χρονιά, ούτε καλά Χριστούγεννα. Δεν κρατάω καμία κακία. Οι δρόμοι μας χωρίστηκαν μετά το παιχνίδι. Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι, τελικά, τα κορίτσια είχαν δίκιο, ότι τελικά έξω από το παιχνίδι δεν θα κάνουμε παρέα.

Αισθάνομαι απογοήτευση από τη συμπεριφορά τους, αλλά είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος, οπότε για μένα αυτά είναι μαθήματα ζωής. Η φιλία με τα κορίτσια ήταν μόνο για το GNTM και μόνο για την τηλεθέαση. Ήταν ψεύτικη. Σε καμία περίπτωση, αν το ήξερα, δεν θα επέτρεπα να πάρουν δημοσιότητα στην πλάτη μου. Έχω ξενερώσει απίστευτα με τις δηλώσεις της Εύης, η οποία με έκανε και unfollow στο Instagram”.

Τέλος, το μοντέλο παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως της έχει γίνει πρόταση για το Survivor, με πολύ καλά χρήματα, όμως ακόμα το σκέφτεται καθώς το σημαντικότερο για εκείνη είναι η σωματική υγεία ενώ παράλληλα την προβληματίζει το γεγονός ότι βγήκε από ένα reality.

Read More

And More