Μικαέλα Φωτιάδη – Γιάννης Μπορμπόκης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι ένα από τα κορίτσια του GNTM που ξεχώρισαν μέσα στο reality μόδας τόσο για την έντονη προσωπικότητά της όσο και για τις αποδόσεις της. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, το μοντέλο αποφάσισε να απολαύσει την οικογενειακή θαλπωρή και ηρεμία που της προσφέρουν ο σύντροφός της, Γιάννης Μπορμπόκης, αλλά και ο γιο τους.

Ο μικρός είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και όσο και αν αγαπάνε τη δουλειά τους, πάντα βρίσκουν για εκείνον. Μπορεί μέσα στο GNTM να μα έδειξε μια πιο “σκληρή” πλευρά του εαυτούς της, αφού ήταν προσηλωμένη στο στόχο της, όμως τώρα αυτό ανήκει στο παρελθόν. Η Μικαέλα μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητάς της με τον γιο της, αφού αποτελεί την μεγάλη της αδυναμία.

Το Σαββατοκύριακο, το όμορφο ζευγάρι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τις χαλαρές στιγμές των γιορτών και να βγει να διασκεδάσει. Ειδικότερα, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι το οποίο πόζαρε χαμογελαστό και ευδιάθετο στο φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More