Μικαέλα Φωτιάδη: Η ανάρτηση «καρφί» για τις «φίλες» της – «Εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στο γυαλί»

Από την ημέρα που η Μικαέλα Φωτιάδη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Κολωνάκι και δημοσίευσε φωτογραφίες της με μώλωπες, σχεδόν καθημερινά φίλοι και συνεργάτες της κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ωστόσο το μοντέλο και Σταρ Ελλάς 2015 με μια ανάρτηση «καρφί» στα Instagram Stories της, τονίζει πως η μοναδική φίλη της είναι η Νίνα Κορομηλά.

«Βλέπω στις εκπομπές ξαφνικά πόσες «στενές φίλες» και «κολλητές» έχω. Είστε για γέλια, για κλάματα βασικά. Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στο γυαλί. Η «στενή φίλη» και η «κολλητή» μου, πώς και δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο; Τόσο στενή φίλη και δεν έχει τον αριθμό μου; Η άλλη η «κολλητή»; Είχε άλλες προτεραιότητες… 

Λοιπόν, κολλητή μου είναι η Νίνα Κορομηλά. Οι άλλες μιλάτε για τον εαυτό σας καλύτερα, πριν το κάνω εγώ. Έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Θα έρθει και η σειρά σας όμως» έγραψε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Δες επίσης:

Μικαέλα Φωτιάδη: Για πρώτη φορά στην κάμερα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της – «Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έρωτα επί πληρωμή»

Read More

And More