Μικαέλα Φωτιάδη: Η αποστομωτική της απάντηση σε follower που της λέει τι να κάνει με το παιδί της!

Η Μικαέλα Φωτιάδη αποτελεί μία απόλυτα αφοσιωμένη και τρυφερή μητέρα για τον δύο ετών γιο της. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως εκείνη και ο σύντροφός της έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους… Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα μέχρι στιγμής, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ο Χρήστος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της. Τις τελευταίες ώρες, η Μικαέλα ψάχνει παιδικό σταθμό για το παιδί της λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αν έχουν να της προτείνουν κάποιον καλό σταθμό για τον μικρό Χρήστο. Μία follower όμως αποφάσισε να της “την πει” ότι πρέπει κανονικά να φυλάει η ίδια τον γιο της και να μην τον πάει σε κάποιο βρεφικό σταθμό ή νηπιαγωγείο…

Η απάντηση της Μικαέλας ήταν αποστομωτική και απόλυτα σωστή: “Ξέρετε, δεν είναι μόνο να τον κοιτάνε για να έχω χρόνο εγώ για δουλειές. Είναι καλό και για το ίδιο το παιδί να είναι μαζί με άλλα παιδάκια και μαθαίνουν πολλά στον σταθμό”.

Read More

And More