Μικαέλα Φωτιάδη: Η δημόσια έκκληση της Σταρ Ελλάς μετά τον ξυλοδαρμό – «Σεβαστείτε την κατάσταση μου»

Η Μικαέλα Φωτιάδη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου στην πλατεία Κολωνακίου, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και μοντέλο ανέβασε σοκαριστικές φωτογραφίες με μώλωπες και χτυπήματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας αναφορά σε κάποιον «Αλεξανδράκο» που πιθανόν να υποπτεύεται.

Το θέμα πήρε τεράστια έκταση, με τους δημοσιογράφους και τις εκπομπές να μην σταματούν να τηλεφωνούν στην Μικαέλα Φωτιάδη. Η ίδια έκανε έκκληση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να σταματήσουν να παίρνουν εκείνη και τους κοντινούς της ανθρώπους και να την αφήσουν να το ξεπεράσει.

«Παρακαλώ πολύ τις εκπομπές και τις εφημερίδες να πάψουν να παίρνουν τηλέφωνο εμένα και τους ανθρώπους μου. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ. Χρειάζομαι ξεκούραση και με καλείτε ασταμάτητα! Το τηλέφωνο μου δεν το κλείνω για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησυχούν. Ότι είχα να πω το είπα εκεί που έπρεπε και θα κινηθώ νομικά ώστε να βρεθεί ο δράστης που μου επιτέθηκε» έγραψε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Διάβασε επίσης:

Μικαέλα Φωτιάδη: «Δεν έχω συνέλθει ακόμη, έχω διάσειση και κενά» – Τι απαντά στο T-live για τον ξυλοδαρμό της

Read More

And More