Μικαέλα Φωτιάδη: Η δημόσια στήριξη του αγαπημένου της για την αλλαγή της στο GNTM [pics]

Το Greece’s Next Top Model έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, αφού τόσο τα κορίτσια όσο και οι κριτές, μας έχουν καθηλώσει με τις ατάκες τους. Οι διαγωνιζόμενες παλεύουν καθημερινά να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις του παιχνιδιού, αφού θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν top models.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας τα κορίτσια καλέστηκαν να αλλάξουν τα hairlooks τους. Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που έκαναν μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους ήταν και η Μικαέλα Φωτιάδη. Η Miss Europe έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο σπίτι του παιχνιδιού, καθώς εκείνη και οι φίλες της Εύη και Μέγκι έχουν προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια των υπόλοιπων κοριτσιών.

Η Μικαέλα, εκτός από φαβορί του GNTM, είναι και μητέρα ενός αγοριού, καρπός του έρωτά της με το επίσης μοντέλο Γιάννη Μπορμπόκη. Ο Γιάννης έχει αναλάβει την ανατροφή του γιου τους, όσο εκείνη κυνηγάει το όνειρό της, και δεν σταματά να την στηρίζει δημόσια σε κάθε επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Έτσι, κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, το μοντέλο ανέβαζε φωτογραφίες της Μικαέλας στο Instagram, δείχνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένος είναι με την γυναίκα του είτε έχει μακρύ μαλλί είτε κοντό!

Δες τις φωτογραφίες:

 

Read More

And More