Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με το νέο της σύντροφο! [pics]

Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης μετά από τρία  χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Οι δυο τους δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν στη σχέση τους και πλέον επικοινωνούν μόνο για χάρη του γιου τους, Χρήστου – Μιχαήλ. Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model είχε επιβεβαιώσει το τέλος της σχέσης της και on camera τον περασμένο Οκτώβρη.

Πλέον, η Μικαέλα Φωτιάδη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Σπυριλιώτη. Το όμορφο μοντέλο και ο επιχειρηματίας είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, όμως έχουν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους. Οι δυο τους κάνουν αργά και προσεχτικά βήματα στη σχέση τους, απολαμβάνοντας παράλληλα κάθε στιγμή αυτής. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε κοινή παρέα και το ερωτικό στοιχείο δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή του ανάμεσά τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου του στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Γιώργος Σαμπάνης, η Καίτη Γαρμπή και η Demy. Εμφανώς αμήχανοι οι δυο τους προσπάθησαν να είναι όσο πιο διακριτικοί γίνεται.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More