Milla Jovovich: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νεογέννητη κόρη της!

Πριν λίγες μέρες έγινε για τρίτη φορά μητέρα στα 44 χρόνια της και απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Osian Lark Elliot. Ο λόγος για την Milla Jovovich που υποδέχτηκε με χαρά το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Paul W. S. Anderson.

Η γνωστή ηθοποιός όμως, μπορεί να έχει πείρα ως μανούλα, μετά από 3 εγκυμοσύνες και γέννες, αλλά δεν παύει να αγχώνεται με το μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την νεογέννητη κόρη της. Η μικρή Osian ανέβασε ίκτερο και αναγκάστηκε να μείνει λίγο παραπάνω στο μαιευτήριο. Ευτυχώς, η κατάστασή της ήταν καλύτερη και γύρισε τελικά σπίτι με την διάσημη μαμά της, αλλά ακόμη χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς και πολύ προσοχή.

Η την Milla Jovovich, μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλο αυτό που περνά και να μιλήσει με αισιοδοξία στις μανούλες που περνούν την ίδια κατάσταση.

«Η «φτωχή» Osian περνά δύσκολες στιγμές, ανεβάζοντας ίκτερο, λίγο μετά τη γέννησή της. Τελικά, όλα πήγαν καλά και το ελέγξαμε, ώστε να έρθει η μικρή σπίτι έχοντας μια “Bili Blanket” που χρησιμοποιεί μπλε φως για να σπάσει τα αντισώματα της χολερυθρίνης στο αίμα της. Αυτό το μηχάνημα έχει έναν ανεμιστήρα που συνδέεται μέσω ενός σωλήνα κι έτσι δεν υπερθερμαίνεται. Αυτό ήταν λίγο τρομακτικό στην αρχή, αλλά τώρα υποθέτω πως το συνήθισα. Μακάρι το φως του ήλιου να ήταν αρκετό, αλλά εξαιτίας της ασυμβατότητας του αίματός μας, το φως του ήλιου δεν θα το βοηθήσει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Εδώ είναι μια εικόνα από την καθημερινότητά μας, αυτήν τη στιγμή. Εκτός από τη μπλε κουβέρτα, θα μπορούσα να μείνω εδώ για πάντα. Φορώντας όλη τη μέρα τις πυτζάμες μου και θηλάζοντας αυτό το μικροσκοπικό μωρό. Είναι κυριολεκτικά παράδεισος για μένα. Όλη την ώρα πιστεύω πως περνώ τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου, ενώ όλα τα παιδιά είναι ακόμη μικρά. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να τους έχω όλους δίπλα μου».

 

Read More

And More