Milla Jovovich: Η τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με την νεογέννητη κόρης τους!

Για τρίτη φορά μητέρα έγινε πριν λίγες μέρες η Milla Jovovich που έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Paul W. S. Anderson. Η 44χρονη ηθοποιός ανέβασε αρχικά τις πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες με το μωρό της στα social media και ακολούθησε πλήθος από σχόλια και ευχές.

Ωστόσο, τώρα, η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ της την πιο τρυφερή φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας της με τον «χαζομπαμπά»… Paul Anderson.

Η ίδια μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι τέλειος πατέρας; Θέλω να πω πόσο τυχερή είμαι που έχω αυτόν τον άντρα στη ζωή μου. Πόσο γλυκός και προστατευτικός είναι, πόσο με βοηθά και είναι παρών σε όλα. Εκείνος έμεινε ξάγρυπνος για να με βοηθήσει με το μωρό και δεν σταματά να με ρωτά πάντα αν χρειάζομαι κάτι. Και είναι έτσι από τις αρχές, ευγενικός, άνθρωπος που σκέφτεται και αγαπά. Και είναι ο πιο τέλειος άνθρωπος για εμένα και τα παιδιά μου.

Το λέω συχνά, αλλά ποτέ δεν μπορεί να πεις αρκετά όταν νιώθεις τυχερός που έχεις έναν άνθρωπο σαν αυτόν στη ζωή σου. Σε αγαπάμε μπαμπά. Με όλη μας την καρδιά».

 

 

Read More

And More