Milla Jovovich: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της

Για τρίτη φορά μητέρα σε δυο εβδομάδες θα γίνει η Milla Jovovich. Η 44χρονη ηθοποιός που περιμένει με ανυπομονησία το τρίτο της παιδί καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Paul W. S. Anderson μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Λίγο πριν γεννήσει, λοιπόν, το τρίτο της παιδί η η Milla Jovovich ανέβασε στο Instagram της μία φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά: «Για όσους από εσάς δεν με γνωρίζουν, είμαι έτοιμη να γεννήσω το τρίτο μας παιδί και είμαι ΤΟΣΟ ΕΥΓΝΩΜΩΝ που είμαι ξανά έγκυος, ειδικά στην ηλικία μου και κάθε μέρα ευχαριστώ τον θεό για την ευλογία. Ω θεέ μου είμαι έτοιμη να γεννήσω. Δύο εβδομάδες μέχρι να καλωσορίσουμε το νέο μας παιδί και όπως κάθε γυναίκα που ‘χει γεννήσει ξέρει, αυτός ο τελευταίος μήνας είναι τόσο δύσκολος. Κυρίες μου, ποιες είναι οι πιο άβολες μνήμες σας από την τελευταία εγκυμοσύνη σας;»

Και συνεχίζει μιλώντας με παράπονο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει: «Έχω πρησμένους αστραγάλους, πόνους στην πλάτη και τους γοφούς. Τρέχω κάθε 15 λεπτά στο μπάνιο. Και ύπνος; Ξεχάστε το. Και αυτό είναι πολύ ενοχλητικό γιατί αν το μωρό ουρλιάζει σαν τα μεγαλύτερα δεν θα ξανακλείσουμε τα μάτια μας για τα επόμενα χρόνια».

Επίσης λέει ότι ανυπομονεί να τεντωθεί ξανά και να πάει γυμναστήριο ή έστω να μπορεί να βάλει τις κάλτσες της μόνη της.

Read More

And More