Μιμή Ντενίση: Βραδινή έξοδος με την κόρη της, Μαριτίνα [pics]

Η αδυναμία της Μιμής Ντενίση στην κόρη της είναι γνωστή. Η αγαπημένη ηθοποιός και η Μαριτίνα είναι άλλωστε αχώριστες. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε κοινές εξορμήσεις. Το βράδυ του Σαββάτου το TLIFE συνάντησε μαμά και κόρη σε μία από τις εξόδους τους. Διασκέδασαν σε μουσική σκηνή της Αθήνας με το πρόγραμμα που παρουσιάζει η Νατάσα Μποφίλιου. Μαμά και κόρη απόλαυσαν τα τραγούδια της γνωστής ερμηνεύτριας, που έκανε φινάλε εκείνο το βράδυ, μαζί με την παρέα τους.

H Μαριτίνα έχει γίνει πια 18 χρονών αλλά συνεχίζει να χαίρεται την συντροφιά της μαμάς της με τον ίδιο τρόπο που την χαίρεται και η Μιμή Ντενίση. “Έπρεπε να έχω αποκτήσει κι άλλα παιδιά σαν τη Μαριτίνα”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Γυναίκα.

Συχνά ο κόσμος τη συγχαίρει που αποφάσισε να υιοθετήσει. Τι λέει όμως η ίδια; «Ακόμα και τώρα μου λένε “πολύ σπουδαίο αυτό που κάνατε”. Μα, δεν είναι σπουδαίο. Είναι πάρα πολύ ωραίο και εύκολο για μένα. Υπάρχουν ακόμα κάποια ταμπού στην ελληνική κοινωνία που δεν έχουν ξεπεραστεί, όπως η ηλικία, ή το ποιος είναι gay και ποιος είναι straight. Τα θεωρώ τόσο απαρχαιωμένα αυτά στην εποχή μας”, δήλωσε στην ίδια συνέντευξη.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More