Μις Υφήλιος 2019: Από τη Νότια Αφρική η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο!

Από τη Νότια Αφρική η ομορφότερη γυναίκα της υφηλίου. Η 26χρονη,  Zozibini Tunzi, ανακηρύχτηκε η ωραιότερη γυναίκα της υφηλίου στα διεθνή καλλιστεία Miss Universe 2019, που έγιναν στην Ατλάντα των ΗΠΑ και ξεχώρισε ανάμεσα σε 90 διαγωνιζόμενες.

Η Tunzi  στέφθηκε Μις Υφήλιος γιατί έδωσε την καλύτερη απάντηση στο γιατί θα έπρεπε αυτή να φορέσει το στέμμα: «Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα όπως εγώ – με το χρώμα του δέρματός μου και το στυλ των μαλλιών μου – δεν θεωρήθηκε ποτέ όμορφη. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει σήμερα. Θέλω τα παιδιά να μου μοιάσουν και να δουν το πρόσωπό μου και θέλω αυτά να βλέπουν το πρόσωπό τους να αντανακλάται στο δικό μου».

Ακόμη, στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στην σημασία της διαφορετικότητας και πώς η δική της ζωή διαμορφώθηκε από ρατσιστικές συμπεριφορές.  «Η κοινωνία ήταν προγραμματισμένη για πολύ καιρό να μην βλέπει ποτέ την ομορφιά μέσα από την μαγεία ενός μαύρου κοριτσιού, αλλά σταδιακά περνάμε σε μια περίοδο που γυναίκες όπως εγώ μπορούν να βρουν την θέση τους στον κόσμο, να μάθουν επιτέλους ότι είναι όμορφες», είπε η 26χρονη.  «Πιστεύω πως ό,τι βάζουμε στο σύμπαν, πάντα επιστρέφει σε εμάς και νομίζω πως αν όλοι συνεργαστούμε και κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα φέρουμε οπωσδήποτε την αλλαγή», πρόσθεσε.

Αναπληρωματικές Μις Υφήλιος αναδείχθηκαν η Μις Μεξικό και η Μις Πουέρτο Ρίκο.

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More