Μπορείς να πιστέψεις ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι φωτογραφία;

Με τις άψογες λεπτομέρειές τους, αυτές οι εικόνες μοιάζουν με το έργο ενός χαρισματικού φωτογράφου. Αλλά αυτές οι εντυπωσιακές εικόνες είναι στην πραγματικότητα το έργο ενός καλλιτέχνη και είναι ζωγραφισμένες στο χέρι.

Ο Paul Cadden, από τη Γλασκώβη, χρησιμοποιεί το απίστευτο μάτι του για να αναδημιουργήσει φωτογραφίες που τραβάει καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, συχνά χρησιμοποιώντας μόνο ένα μολύβι γραφίτη ή νερομπογιές.

Τα τελευταία θέματα του είναι από ένα ταξίδι του στην Κίνα και απεικονίζουν την καθημερινή ζωή στο Χονγκ Κονγκ και την Guangzhou, μια τεράστια μητρόπολη που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χώρας. Οι πρωτεύουσες του Λονδίνου και της Βαρκελώνης περιλαμβάνονται επίσης στο έργο του.

Από τις ρυτίδες στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, το σύννεφο καπνού του τσιγάρου ή τα κύματα στην παραλία, τα σχέδια του Cadden- φαίνονται απίστευτα ρεαλιστικά, ενώ θεωρούνται τόσο εξειδικευμένα ώστε να μπορούν να πωλούνται σε γκαλερί μέχρι £ 5,000 το κάθε ένα. Μετακινήσου προς τα κάτω να δεις τα εντυπωσιακά έργα του!

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More