Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Ο Παύλος ποτέ δε με έκανε να νιώσω ότι δεν είμαι η μαμά του»

Για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τον γιο του συζύγου της Νάσου Γαλακτερού, Παύλο, μίλησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή «Μαμά-δες» και τη Ζωή Κρονάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξήγησε πως ναι μεν δεν ήταν όλα εύκολα από την αρχή αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισε τον Παύλο Γαλακτερό ως παιδί κάποιου άλλου αλλά και ο ίδιος ποτέ δε την έκανε να νιώσει ότι δεν είναι μαμά του.

«Εμένα ο Παύλος, και το λέω και μπορεί να συγκινηθώ καθώς το λέω, ποτέ δε με έκανε να νιώσω ότι δεν είμαι η μαμά του επειδή ποτέ δε του φέρθηκα διαφορετικά. Ήθελα να τον μαλώσω; Θα τον μάλωνα κανονικά όπως μαλώνεις με το θάρρος που μαλώνεις το βιολογικό σου παιδί… Εγώ λοιπόν, στον Παύλο δε φέρθηκα ποτέ σαν να μην είναι παιδί μου και εκείνος ποτέ δε το εισέπραξε στραβά. Δεν έχουμε κάνει ποτέ πικρή κουβέντα με τον Παύλο. 

Δεν ήταν εύκολο. Είναι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και όπως όλα τα παιδιά χωρισμένων γονιών θεωρώ – αν και οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μωρό ακόμα, δεν έζησε τη διαφορετική συνθήκη – δεν ήταν εύκολο να με δεχτεί. Όχι γιατί ήμουν εγώ αλλά γιατί ήμουν η οποιαδήποτε διεκδικούσε το χρόνο του μπαμπά του. 

Η σχέση του με την κόρη μου, τη Σόφη είναι εξαιρετική. Είναι έρωτας. Δεν ήταν εύκολα. Τίποτα από όλα αυτά που περιγράφω δεν είναι εύκολο όμως, πιστεύω ακράδαντα ότι η αγάπη τα λύνει όλα» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Read More

And More