Νάσος Γαλακτερός: Η throwback φωτογραφία με τον Παύλο Γαλατερό και το μήνυμα στήριξης για το Survivor

Ο Παύλος Γαλακτερός εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται στο Survivor και διαγωνίζεται με την ομάδα των κόκκινων. Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού και της Τέτας Λεονταρίδου αποτελεί για πολλούς την “ήρεμη δύναμη” του reality επιβίωσης, αφού δεν συμμετέχει σε εντάσεις και τσακωμούς.

Ωστόσο, στο χθεσινό επεισόδιο ο Παύλος Γαλακτερός ξέσπασε κατά του Τριαντάφυλλου, ο οποίος ανέφερε συχνά το όνομα του πατέρα του, υποστηρίζοντας ότι τον γνωρίζει. Από την πλευρά του, ο Νάσος Γαλακτερός διέψευσε τον τραγουδιστή, αναφέροντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη“, ότι τον μπερδεύει με τον αδερφό του, ο οποίος έχει μια εταιρεία που ασχολείται με τον ήχο

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής παρακολουθεί τα επεισόδια του Survivor, στηρίζει τον γιο του και είναι πολύ υπερήφανος για τη στάση και τη συμπεριφορά του. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την περίοδο που ο Παύλος Γαλατερός ήταν παιδί, ο χαρούμενος μπαμπάς έγραψε: “Ο Παύλος μου 9 χρονών!!!#proudofyou #prouddad #survivor2021”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More