Ναταλία Τσαλίκη: Επίσημη πρεμιέρα με την κόρη της στο πλευρό της! [pics]

Η κόρη της είναι η μεγάλη της αδυναμία και όχι άδικα. Ο λόγος για την Ναταλία Τσαλίκη που μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και το γάμο της με τον Γιάννη Μπέζο, αλλά έχει πάντα στο πλευρό της την οικογένειά της σε κάθε της νέο ξεκίνημα.

Η καταξιωμένη ηθοποιός είχε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Ιλίσια με την παράσταση  “Έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες” με τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο και κοντά της βρέθηκε και η κόρη της Ηρώ Μπέζου. Η αλήθεια είναι πως η Ηρώ τα βήματα των γονιών της στην υποκριτική και αγαπά πολύ το θέατρο. Αυτήν τη φορά ,όμως, η έξοδός της είχε και οικογενειακό χαρακτήρα.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

H Ναταλία Τσαλίκη και o  Δημοσθένης Παπαδόπουλος πρωταγωνιστούν στο έργο που από το 2001 κατακτά τις καρδιές του θεατρικού κοινού σε όλο τον κόσμο και γνωρίζει πάντα πολύ μεγάλη επιτυχία όπου και αν έχει παρουσιαστεί.

Δύο ασύμβατοι κόσμοι μέσα από τη μουσική και το χορό έρχονται κοντά για να μιλήσουν για τη σκληρότητα, τη μοναξιά, τη διαφορετικότητα, τον εγωισμό των ανθρώπων και την ανάγκη για αγάπη και συντροφικότητα. Μία συγκινητική ιστορία δύο ιδιαίτερων ανθρώπων με πολύ χιούμορ, μουσική και χορό.

Read More

And More