Ναταλία Τσαλίκη: Πρεμιέρα με το σύζυγό της στο πλευρό της!

Η Ναταλία Τσαλίκη πρωταγωνιστεί στο έργο “Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς” που έκανε επίσημη πρεμιέρα, το βράδυ της Τετάρτης, στο θέατρο Θησείον. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βραδιά ο σύζυγός της, Γιάννης Μπέζος.

Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα στο χώρο της showbiz και στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλο. Οι δύο ηθοποιοί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE λίγο μετά το τέλος της παράστασης.


Μαζί με την Ναταλία Τσαλίκη παίζει και ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τη μεταμόρφωση της ηθοποιού στη σκηνή

Πολλά χρόνια μετά το θάνατο της Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς, της διασημότερης φάλτσο σοπράνο στην ανθρώπινη ιστορία, ο ακομπανιατέρ της στο πιάνο, ένας διαλυμένος ψυχολογικά μουσικός, ο Κόσμε Μακ Μουν, προσπαθεί ακόμα να εξηγήσει το φαινόμενο «Τζένκινς».

«H τέχνη δεν μπορεί να κυβερνιέται από την περίσκεψη και τη σύνεση». Αυτό ισχυρίζεται η Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς, η πιο φάλτσα σοπράνο στην ανθρώπινη ιστορία, προκειμένου να δικαιολογήσει την εμμονή της να τραγουδά δημοσίως, και μάλιστα Μότσαρτ.

Μια σπουδή πάνω στο ανέφικτο ιδεώδες της μουσικής, της τυραννίας του «σωστού» και του «λάθους». Μια ακροβατική «κολορατούρα» πάνω στην τέχνη, την αρρώστια, το θάνατο και τη μνήμη. Ένα ενθύμιο μιας άλλης εποχής, μιας άλλης ανθρώπινης κλίμακας.

Read More

And More