Νέα μάχη με τον καρκίνο για πασίγνωστο ηθοποιό

Τον Νοέμβρη του 2013 ο Hugh Jackman ανακάλυψε για πρώτη φορά ένα παράξενο σημάδι στη μύτη του. Τότε, πίστεψε ότι χτύπησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Wolverine. Βγήκε αίμα στο μικρό τραύμα και στη συνέχεια επισκέφτηκε τον γιατρό ο οποίος τον ενημέρωσε ότι πάσχει από βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, τον ένα από τους τρεις τύπους καρκίνου του δέρματος.

Ο Αυστραλός ηθοποιός, σήμερα, δίνει για μια ακόμη φορά μάχη με τον ίδιο καρκίνο και στην προσπάθειά του να ενημερώσει τον κόσμο για το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη, το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα social media. Ο 47χρονος ηθοποιός τόνισε πόσο σημαντικό είναι να βάζουμε αντιηλιακό και να κάνουμε προληπτικούς ελέγχους.

Ο Hugh Jackman ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με επίδεσμο στο μύτη και έγραψε χαρακτηριστικά: “Ένα άλλο βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Χάρη στον συχνό έλεγχο και στους γιατρούς, όλα είναι καλά”.

Another basal cell carcinoma. Thanks to frequent body checks and amazing doctors, all is well. Looks worse with the dressing on than off. I swear! #wearsunscreen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman) στις

Read More

And More