Νικόλας Βαρθακούρης – Η εξομολόγηση για τους γονείς του, Γιάννη Πάριο και Σοφία Αλιμπέρτη: «Αυτοί οι δύο άνθρωποι ήρθαν κοντά…»

ΙΟ μικρότερος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης, έκανε πριν από λίγες ημέρες το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το αγγλόφωνο τραγούδι «January 8th» και αμέσως βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Διάβασε επίσης: Όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον γιο Πάριου-Αλιμπέρτη και δες φωτογραφίες από τη ζωή του!

Ο Good Job Nicky παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Lifo και τον Αλέξανδρο Διακοσάββα και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους διάσημους γονείς του.

«Ο πατέρας μου μού έχει μάθει από πολύ μικρή ηλικία να μη βάζω μαθηματική αξία και λογική στη μουσική. Να ακολουθώ το συναίσθημα που μου προσφέρει. Ένα vocal run δεν θα έπρεπε να είναι προμελετημένο αλλά κάτι που βγαίνει από μέσα σου. Αν δεν σου περάσω με το συναίσθημα αυτό που λέω, όσο ωραίο κι αν είναι στιχουργικά, δεν θα πειστείς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 24χρονος και συνέχισε για το πώς θα χαρακτήριζε τον πατέρα του: «Δυο λέξεις, ξεκάθαρα: “ιερό τέρας”, αυτό είναι ο πατέρας μου. Πιστεύω ότι αν ήταν αγγλόφωνος, θα ήταν ανάμεσα στους καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Αντιλαμβάνομαι πόσο έχει παλέψει για να φτάσει εκεί που βρίσκεται και είναι ονειρικό το γεγονός ότι ποτέ δεν έπαψε να έχει την ίδια δίψα για δημιουργία. Ζει για τη μουσική. Ο πατέρας μου είναι ο πατέρας μου, ο Πάριος είναι ο Πάριος, και το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από εκείνον είναι ότι οφείλεις να δίνεις στη μουσική περισσότερα απ’ όσα θα πάρεις. Αν της φερθείς έτσι, θα σου το ανταποδώσει».

Τι θαυμάζει ο ίδιος από τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη; «Το κουράγιο της. Δεν έχει κανέναν φόβο η μάνα μου και με έχει πείσει από πολύ μικρή ηλικία, όχι με λόγια αλλά με τη στάση της, ότι εγώ γεννήθηκα γι’ αυτό. Αυτοί οι δύο άνθρωποι ήρθαν κοντά και δημιούργησαν κάποιον που ελπίζει κάποια στιγμή να κάνει την οικογένειά του και την πατρίδα του περήφανη».

Διάβασε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Lifo. 

Read More

And More