Νίκος Αλιάγας: Υποκλίθηκε στην ομορφιά της Γαλλίδας Miss Universe!

“Μια Γαλλίδα στην κορυφή! Μπράβο!”, έγραψε ο Νίκος Αλιάγας στο προφίλ του στο instagram και υποκλίθηκε στην ομορφιά της Miss Universe 2017. Η 24χρονη Ίρις Μιτενέρ (Iris Mittenaere) κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο και μάγεψε την υφήλιο!

Η Miss Universe σπουδάζει οδοντική χειρουργική, είναι από το Παρίσι και εδώ και λίγες ώρες είναι και η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου. Η 24χρονη Γαλλίδα Ίρις Μιτενέρ παρέλαβε συγκινημένη το στέμμα της και έκανε περήφανους τους Γάλλους και όχι μόνο. Διαγωνίστηκε μάλιστα ανάμεσα σε 85 υποψήφιες και κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή!

Une Française au sommet @irismittenaeremf est #missuniverse2017 #MissUnivers ici dans mon objectif dans les coulisses des #nma2017 bravo #instanikos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης nikos aliagas (@nikosaliagas) στις


Η ίδια ιδιαίτερα συγκινημένη ανέβασε φωτογραφίες και video στο προφίλ της αποκαλύπτοντας πως ακόμη δεν το έχει πιστέψει πως είναι η Μις Υφήλιος για το 2017!

Waaaaou ! I’m dreaming… thank you @conradmanila thank you manila thank you FranceI love you all !!! Thank you thank you thank you !! #france #missfrance #missuniverse #thankyou #conrad

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Iris Mittenaere Officiel (@irismittenaeremf) στις

Beauty, grace, confidence, intelligence. These are the qualities embodied by your 65th #MissUniverse, Iris Mittenaere.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Iris Mittenaere (@missuniverse) στις



Read More

And More