Νίκος Μπάρτζης: «Η Άννα Μαρία Βέλλη μας ζήτησε να μη μιλήσουμε για την κακοποίησή της αλλά ο Τζέιμς μίλησε»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Τρίτης 30 Νοεμβρίου, ο πρώην παίκτης του Survivor Νίκος Μπάρτζης.

Ο Νίκος Μπάρτζης αφού έκανε σαφές πως πλέον οι σχέσεις του με τον Τζέιμς Καφετζή δεν είναι και οι καλύτερες ανέφερε και κάτι που έκανε ο δεύτερος και τον ενόχλησε πάρα πολύ. Αυτό είχε να κάνει με τις δηλώσεις που έκανε ο Τζέιμς Καφετζής μετά την εξομολόγηση της Άννας – Μαρίας Βέλλη για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της. (Δες εδώ την ανάρτηση «γροθιά στο στομάχι» της Άννας – Μαρίας Βέλλη)

«Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το πόστ της Άννας – Μαρίας και μας έστειλε η κοπέλα κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δε θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα, σε ένα μήνυμα σε μια ομαδική… Την επόμενη μέρα της ανάρτησης ανέβασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε ότι «σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω θα βγω να μιλήσω». Αρχικά θέλω να πω κάτι, δε μπορεί να μπει κανείς στην ψυχολογία της…

Ενώ μας ζήτησε να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δυο μέρες βλέπουμε στη Χρηστίδου τη συνέντευξη του Τζέιμς. Σε εμάς, ο Τζέιμς είχε πει ότι μίλησε για κάτι γενικό, μας έστειλε μήνυμα ότι μίλησε πολύ γενικά, ότι η Άννα – Μαρία είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και ότι για να μη βγήκε η Άννα Μαρία αμέσως να πει κάτι, φαντάσου τι περνάνε οι άλλες κοπέλες. Εμάς μας το έκοψε εκεί. Και την επόμενη μέρα έρχεται boomerang και η Άννα – Μαρία τρώει πίεση από όλους τους δημοσιογράφους» είπε σε αρκετά έντονο ύφος ο Νίκος Μπάρτζης.

Στη συνέχεια χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του με την κίνηση του Τζέιμς Καφετζή, ο Νίκος Μπάρτζης είπε: «Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η ψυχολογία της Άννας – Μαρίας και της κάθε Άννας – Μαρίας. Σε ένα τόσο λεπτό θέμα δε μπορούμε να παίρνουμε – για τους λόγους που θέλουμε να πάρουμε – δημοσιότητα. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Αν το πέρναγες εσύ αυτό, δε θα ήθελες κάποιος φίλος σου ειδικά αν το είχες ζητήσει. Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δε μπορεί να διηγηθεί γιατί δεν την έχει περάσει.

Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είπε η Άννα-Μαρία και διαφορετικό αυτό που είπε ο Τζέιμς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δε μπορούμε να κάνουμε κάποιον καλό παιδί όταν στον φίλο του, την οικογένειά του κάνει αυτό. Όταν του ζητάς κάτι για τόσο σοβαρό… Θα μπορούσε να πει ότι είναι πολύ λεπτό το θέμα και γι΄αυτή την ιστορία να ρωτήσουν την Άννα – Μαρία».

Read More

And More