Ντίνος Σιωμόπουλος: Η σχέση με τα παιδιά της γυναίκας του και ο ερχομός της κόρης του

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ντίνος Σιωμόπουλος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας του όταν όλοι πίστευαν πως τα κείμενά του τα γράφει ο πατέρας του, μίλησε για τον ερχομό του γιου του στη ζωή αλλά και την κόρη που θα έρθει σε λίγο καιρό ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τα παιδιά της συζύγου του από τον πρώτο της γάμο.

«15 χρονών έμαθα ότι θα γίνω δημοσιογράφος όταν έγραψα μια έκθεση στο σχολείο στο κλασικό ερώτημα που κάνουν οι καθηγητές, «τι επάγγελμα θες να κάνεις ότι μεγαλώσεις» και έγραψα δημοσιογράφος. Την επόμενη μέρα ο καθηγητής μου ζήτησε να διαβάσω την έκθεσή μου μέσα σε όλη την τάξη.

Εκείνη τη στιγμή ήταν σαν να περιέγραφα τη ζωή του πατέρα μου. Τα πρώτα χρόνια –ακόμα και συνάδελφοι- νόμιζαν ότι τα κείμενα μου τα έγραφε ο πατέρας μου. Τελικά, μετά από πολλά χρόνια, όταν έφυγε και από τη ζωή ότι δεν τα έγραφε εκείνος.

Μέχρι να έρθει ο γιος μου, μέχρι να αποκτήσω οικογένεια, το φανταζόμουν αλλά δε μπορούσα να διανοηθώ ότι θα μου βγάλει τέτοια συναισθήματα σαν αυτά που βιώνω αυτή την περίοδο. Ο μικρός Γιάννης ήρθε στη ζωή το 13. Με κυνηγάει το 13, 13 έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου και 13 γεννήθηκε ο γιος μου… Τώρα έρχεται και η κόρη για να ολοκληρωθεί το έργο.

Η γυναίκα μου έχει και άλλα δυο παιδιά από τον πρώτο της γάμο. Έγινα πολύτεκνος μέσα σε λίγους μήνες. Σίγουρα δε με ενοχλούσε που η γυναίκα μου είχε άλλα δυο παιδιά από τον πρώτο της γάμο. Με τα παιδιά της γυναίκας μου είμαστε φιλαράκια, αυτό είναι το βασικό. Τους μιλάω ντόμπρα, τους λέω “δεν είμαι μπαμπάς σας αλλά θέλω να αισθάνεστε άνετα στο σπίτι, μαζί θα ζήσουμε, ο Γιάννης είναι αδερφός σας, το κοριτσάκι που θα έρθει θα είναι το αδερφάκι σας, είμαστε όλοι μια οικογένεια”. Τα παιδιά είναι 10 και 12 ετών, είναι πάρα πολύ ώριμα» είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Read More

And More