Ο Αργύρης Αγγέλου και η Έμιλυ είναι οι πρωταθλητές του Dancing!

Ο μεγάλος νικητής του “Dancing with the stars” είναι ο Αργύρης Αγγέλου με την παρτενέρ του Έμιλυ. Σε έναν τελικό που τα είχε όλα και έμοιαζε πιοο πολύ με πάρτι που όλοι το διασκέδασαν με την καρδι’α τους!

Ο Κώστας Μαρτάκης με την Μαρία Αντιμισάρη και ο Αργύρης Αγγέλου με την Έμιλυ Ματθαιακάκη έχουν εκπλήξει ευχάριστα την κριτική επιτροπή και το κοινό και έκλεψαν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Oι πρόβες για τη μεγάλη βραδιά ξεκίνησαν από νωρίς. Η Καλομοίρα και η Ήβη Αδάμου θα κάνουν guest εμφάνιση στο τελευταίο live του talent show. Τα κατάλληλα πρόσωπα για να χορέψουν και να τραγουδήσουν ανεβάζοντας το κέφι του κοινού!


Ας θυμηθούμε τις καλύτερες εμφανίσεις του Αργύρη και του Κώστα…
Στον ημιτελικό του “Dancing with thw stars”, το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς άνοιξε με τον Κώστα Μαρτάκη και την παρτενέρ του Μαρία Αντιμισάρη που χόρεψαν το τραγούδι Poison σε paso doble, ενώ ο Αργύρης Αγγέλου και η παρτενέρ του, Έμιλυ Ματθαιακάκη χόρεψαν τάνγκο με το τραγούδι Libertango.

Δες το paso doble του Κ. Μαρτάκη:

Δες το τάνγκο του Αργύρη Αγγέλου:

Ενώ, στο δεύτερο μέρος χόρεψαν και οι δυο celebrities jive. Ο Αργύρης προτίμησε τη χορογραφία που είχε κάνει με την Έμιλυ στο 5ο live και ο Κώστας διάλεξε τη χορογραφία του 2ο live που τον είχε ζορίσει λίγο, καθώς είχε φάει τούμπα την ώρα που χόρευε.

Στον προημιτελικό τα ζευγάρια είχαν χορέψει μια χορογραφία της επιλογής τους. Ο Κώστας Μαρτάκης χόρεψε το “Bombay Bo” , ένα τραγούδι που ακούει συνέχεια τον τελευταίο καιρό και ο Αργύρης Αγγέλου δοκίμασε τις αντοχές του “Sexy Back”!

Στο 10ο live τα ζευγάρια χόρεψαν σε μια πιο έντονη και ερωτική διάθεση…

Στο 9ο live οι δυο celebrities διαγωνίστηκαν στο cha cha…

To 8o live ήταν εμπνευσμένο από τον ελληνικό κινηματογράφο!

To zappIT φυσικά θα πραγματοποιήσει το δικό του live event όπως κάθε Κυριακή με φωτογραφίες και δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τα παρασκήνια! Μην το χάσεις γι’ αυττό κάνε κλικ εδώ.

Ρεπορτάζ: Νατάσσα Στρόβιλα/ Άρτεμις Θύμιου
Πηγή φωτογραφιών: TLIFE/ Dancing with the Stars *Official Page*

Read More

And More