Ο Δ.Γρηγοράκης και η Μ.Περσάκη ετοίμασαν ένα πρόγραμμα 3 εβδομάδων για να χάσεις κιλά και πόντους

Είσαι έτοιμη για να βγεις στην παραλία; Αν όχι, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φανείς συνεπής για 3 εβδομάδες. Σου ετοιμάσαμε ένα fitness πρόγραμμα που συνδυάζει διατροφή και ασκήσεις pilates ώστε το μπικίνι να μην σε αγχώνει καθόλου. Θα χάσεις κιλά και πόντους και θα βγεις στην παραλία γεμάτη αυτοπεποίθηση!


Ready For The Beach
είναι το πρόγραμμα δίαιτας και γυμναστικής στο οποίο συμπράττουν στο TLIFE, αποκλειστικά για εσένα, ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης και η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη.

Η ισχύς του health & fitness εν τη ενώσει, για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής και εξάσκησης που θα σου δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα σε τρεις εβδομάδες… Πότε είπαμε έκλεισες τις διακοπές σου; Είμαι σίγουρος ότι προλαβαίνεις μια χαρά!

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;
Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις πως διατροφή χωρίς γυμναστική ή και το αντίστροφο – εξάσκηση χωρίς σωστό πρόγραμμα διατροφής – δεν έχει τα αποτελέσματα που θες. Κάπως έτσι σκεφτήκαμε κι εμείς και φτιάξαμε ένα super fitness καλοκαιρινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει και τα δύο:

Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής τριών εβδομάδων, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα πριν και μετά τη γυμναστική. Η πρόσληψη θρεπτικών συστατικών πριν την άσκηση προφυλάσσει από το αίσθημα της πείνας κατά την διάρκεια της προπόνησης και συμβάλλει στη διατήρηση των επιθυμητών επιπέδων γλυκόζης στους μύες. [Διάβασε περισσότερα για τη διατροφή πριν και μετά τη γυμναστική εδώ]

Κυκλικό πρόγραμμα Pilates τριών εβδομάδων, το οποίο έχει επιμεληθεί η Μάντη Περσάκη. Ένα σετ ασκήσεων για κάθε βδομάδα που θα σε βοηθήσει να δυναμώσεις, να τονώσεις το μυικό σου σύστημα, αλλά και να επικεντρώσεις τοπικά στα σημεία που σε ενδιαφέρουν, είτε αυτά είναι οι γλουτοί, η κοιλιά ή τα μπρατσάκια!

ΤΙ ΛΕΣ; ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Read More

And More