Ο Φώτης, η Μαρία και τα Playmate…

Ο Φώτης, η Μαρία και τα Playmate… | tlife.gr

Το τρομερό δίδυμο Φώτης-Μαρία έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και απάντησαν σε όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα γι’αυτούς. Και άρχισαν τις αποκαλύψεις του με το θέμα της παρουσίασεις του φετινού διαγωνισμού Playmate. »Δεν είχαμε ξεκινήσει πρόβες όπως είχε ακουστεί. Απλά συμμετείχαμε σε συσκέψεις και ανταλλάξαμε απόψεις.Αρχικά είπαμε ναι αλλά μετά έπρεπε να συμφωνήσουμε και σε κάποια δευτερεύοντα θέματα. Κάτι που δεν έγινε. Η αποχώρησή μας οφείλεται καθαρά σε εξωτερικό παράγοντα», υποστηρίζουν οι δύο φίλοι.

Όσον αφορά της φήμες που τους θέλουν να παρουσιάζουν πρωινή εκπομπή εκείνοι απανούν πως ουδέποτε τους έχει γίνει τέτοια πρόταση. Εκφράζου μάλιστα το παράπονό τους που ποτέ δεν τους καλεί κανείς για να διασταυρώσει τις πληροφορίες. Έτσι γράφουν ότι θέλουν και υπάρχει παραπληροφόρηση. Πάντως και οι δύο συμφωνούν στο ότι δεν τους ενδιαφέρει σε ποια ζώνη θα βρίσκονται. Αυτό που μετράει είναι να είναι ωραίο το consept.

Γνωρίζονται σχεδόν 23 χρόνια και δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. Πάντα έβλεπαν ο ένας τον άλλον καθαρά φιλικά και έχουν υποσχεθεί πως αν ποτέ κινδυνέψει η φιλία τους λόγω της δουλειάς, δεν θα ξανακάνουν τηλεόραση.

READ more