Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το “Bachelor”: “Για μένα το φλερτ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση”

Μετά τη νίκη του στο “Survivor” και το ρόλο του στη σειρά, του Ανδρέα Γεωργίου, “Τατουάζ”, το όνομά του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει, κατά καιρούς, ακουστεί για διάφορα τηλεοπτικά project. Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» τον συνάντησε κι εκείνος, αφού επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που είχε με τον Νίκο Κοκλώνη, απάντησε στο ενδεχόμενο να τον δούμε στο show τραγουδιού, “JUST2US”.

«Κάναμε μία συζήτηση, δεν είναι κάτι που έχουμε συμφωνήσει, που έχουμε κλείσει, να το πω έτσι. Έχουμε συζητήσει διάφορα, όχι αποκλειστικά για το J2US. Κάναμε και μία συζήτηση και για μυθοπλασία. Θα δούμε… Ο,τι είναι, για καλό είναι. Προσπαθούμε να δούμε αν υπάρχει σημείο που θα μας φέρει να συνεργαστούμε», ανέφερε.

Ο νικητής του Survivor μίλησε ακόμα για την πρόταση που είχε δεχτεί για το “Bachelor” κι εξήγησε  τους λόγους, για τους οποίους αρνήθηκε:

«Είχα κάνει μια συζήτηση για το “Bachelor”, όταν ήταν στον ΑΝΤ1, τώρα προβάλλεται αλλού κι έκρινα, τότε, ότι δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Αυτό που είχα πληροφορηθεί και με έκανε να αποφασίσω να μην λάβω μέρος, είχε να κάνει με το φλερτ και γενικά όλο αυτό το concept που βλέπουμε στις μέρες μας. Δεν είναι κάτι που εγώ θα αισθανόμουν άνετα να το κάνω. Δεν το βλέπω το “Bachelor”. Για μένα το φλερτ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, θα προτιμούσα να μην το εξωτερικεύω στην κάμερα».

 

Μπορεί να μην τον είδαμε στο “Bachelor” ωστόσο, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Αγγελόπουλου…

Read More

And More